Party Medium

Iti doresti o atmosfera creata de o echipa profesionista ce detine aparatura de ultima generatie ? Oferim solutii personalizate pentru evenimentul dumneavoastra indiferent de marimea şi complexitatea evenimentului. Asiguram succesul evenimentului bazandu-ne pe experienta acumulata precum si pe sistemele de sonorizare si lumini ambientale profesionale. Acest pachet este destinat evenimentelor desfasurate in sali de capacitate mijlocie unde numarul maxim de persoane nu depaseste 60 (pretabil pentru aniversari, cununie civila, botez) :

  • Sistem de sunet FBT alcatuit din basi si boxe active.
  • Pupitru mixaj de ultima generatie ce cuprinde Consola DJ
  • Mixer Soundcraft Effects
  • Microfon profesional Wireless Sennheiser EW145G2
  • Schela de lumini ambientale de 4 m lungime ce cuprinde  Pari Led, Lasere, Scanere

Pe toata durata evenimentului asista un DJ profesionist si/sau Solist/a Vocal, cu peste 10 ani de experiența.

Mixajul se face pe consola de DJ si NU pe calculator, melodiile intrand din una in alta pe beat facand astfel ca tranzitia dintre piese sa fie una cursiva si NU sincopat. Catalog ce cuprinde un număr de peste 40.000 de melodii de diverse stiluri muzicale incepand cu anii ’60 pana in prezent.DJ-ul va face playlistul in functie de preferintele dvs. si impreuna puteti alege anumite melodii pe care le poate insera in program.

Programul poate reprezinta un MIX de muzica Originala si piese cantate LIVE pe durata intregului eveniment.

  Pretul estimativ pentru acest pachet porneste de la 1.400 lei

Optional se mai pot adauga : Lumini arhitecturale/ambientale cu reflectoare ADJ QuadLED; Stalpi suplimentari Moving Head-uri JB Systems Imove 7s ; Inchiriere masina fum sau baloane ; Inchiriere masina fum greu cu gheata carbonica ; Artificii de mici sau mari dimensiuni ; Cabina FOTO – PhotoBooth ; Bar Mobil. Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la telefon 0736.618.444