Foto & Video Botez

Bebelusii merita intotdeauna ce este mai bun ! De persoane specializate in fotografie si videografie care sa cuprinda momentele ce devin tot mai valoroase odata cu trecerea timpului este ceea ce aveti nevoie . Imortalizam in imagini si film cele mai emotionante clipe de la biserica si petrecerea de dupa. Nu avem limita la poze si nici la ore de filmare !


Prelucram materialele foto si video, apoi le oferim in format digital, pe stick intr-o frumoasa cutie din piele, personalizata. Ne gandim ca cele mai frumoase imagini merita sa le vezi „hartie”, de aceea iti oferim gratuit un album foto-carte sa puteti rasfoi paginile de cate ori doriti si sa rememorati clipele traite.

Grafica albumului de botez este realizata de un designer profesionist care va prelucra intr-un mod original pozele alese in prealabil de parinti. 

  Pretul estimativ pentru acest pachet 1.400 lei

Preturile pentru pachetele foto-video botez sau foto botez pot fi negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului. Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la telefon 0736.618.444