Cum sa gasesti Dj-ul pentru nunta perfecta ?

Te gandesti sa creezi nunta in jurul unei tematici la care ai visat tot timpul, insa nu stii ce muzica sa alegi ?

Ai nevoie de ajutor pentru alegerea Dj-ului de nunta ?

Muzica, fotografii de nunta, videografii de nunta, aranjamentele florale, serviciile de catering, locatiile de nunta in orasul tau, toate acestea se regasesc pe listele tinerilor care vor sa organizeze o nunta de neuitat. Ti-am pregatit cateva recomandari de care sa poti tine cont. 🙂

Anii ’80 – ’90 au fost cu siguranta anii ce au revolutionat muzica din toate punctele de vedere, scotand la suprafata o serie de stiluri muzicale pe care le regasim si astazi in playlistul personal sau la radio. O nunta in stilul vremurilor apuse va fi cu siguranta o petrecere de neuitat unde muzica va fi ingredientul principal. Nuntile cu o astfel de tematica sunt extrem de apreciate atat de cei tineri cat si de cei mai in varsta pentru ca muzica aleasa impreuna cu Dj-ul de nunta va fi cea care aminteste de copilarie, adolescenta sau tinerete. poate jongla foarte usor cu melodiile alese, ba chiar poate oferi si binecunoscutele piese romanesti, pentru un strop de fantezie. Un Dj potrivit tematicii nuntii tale poate fi recomandat de prieteni, poate fi gasit in mediul online sau poate fi auzit in cadrul unui eveniment din oras.

Muzica este elementul de nelipsit pentru ca invitatii sa se simta bine. Este, de asemenea, si un mod in care voi, mirii, va puteti lasa amprenta personala asupra petrecerii. In cele din urma, este evenimentul vostru special iar muzica poate tine foarte mult de gusturile voastre. 

Decideti ce va doriti: va doriti o nunta tematica, in care si muzica sa joace un rol important? Este bine sa ii spuneti acest lucru DJ-ului.

Ascultati: este important sa ii cereti DJ-ului un video sau o inregistrare audio pentru a va putea face o idee clara despre stilul sau.

Stabiliti cateva reguli: este petrecerea voastra si puteti sa stabiliti o lista clara cu unele melodii care sa nu fie incluse nicidecum in playlist.

Semnati un contract: acesta este un pas care pare de la sine inteles, insa este bine sa semnati un contract de prestari servicii.

 DJ-ul va fi si cel care va anima petrecerea, va putea stabili un dialog cu invitatii si, de ce nu, va putea interveni cu unele anunturi. Este bine sa stabiliti de la bun inceput cat de implicat este DJ-ul. Acest lucru poate tine si de personalitatea lui sau de stilul propriu. Puteti stabili cum va actiona in cazul in care invitatii nu danseaza, daca un invitat cere o dedicatie speciala si daca va avea si rol de comentator.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *