Party Medium

Iti doresti o atmosfera creata de o echipa profesionista ce detine aparatura de ultima generatie ? Oferim solutii personalizate pentru evenimentul dumneavoastra indiferent de marimea şi complexitatea evenimentului. Asiguram succesul evenimentului bazandu-ne pe experienta acumulata precum si pe sistemele de sonorizare si lumini ambientale profesionale. Acest pachet este destinat evenimentelor desfasurate in sali de capacitate la un numar maxim de persoane ce nu depaseste 60 (pretabil pentru aniversari, cununie civila, botez) :

  • Sistem de sunet HK 12 Profesional alcatuit din doua boxe pasive
  • Pupitru mixaj de ultima generatie ce cuprinde Laptop si Consola DJ
  • Lumini ambientale de 2 m lungime ce cuprinde 4 X Pari Led
  • Microfon profesional
  • O persoana – DJ & MC pe toata perioada evenimentului

Pe toata durata evenimentului asista un DJ si MC cu peste 15 ani de experiența.

Mixajul se face pe consola de DJ si NU pe calculator, melodiile intrand din una in alta pe beat facand astfel ca tranzitia dintre piese sa fie una cursiva si NU sincopat. Catalog ce cuprinde un număr de peste 40.000 de melodii de diverse stiluri muzicale incepand cu anii ’60 pana in prezent.DJ-ul va face playlistul in functie de preferintele dvs. si impreuna puteti alege anumite melodii pe care le poate insera in program.

Programul poate reprezinta un MIX de muzica Originala .

  Pretul estimativ pentru acest pachet porneste de la 1.200 lei

Optional se mai pot adauga : Lumini arhitecturale/ambientale cu reflectoare ADJ QuadLED; Stalpi suplimentari Moving Head-uri JB Systems Imove 7s ; Inchiriere masina fum sau baloane ; Inchiriere masina fum greu cu gheata carbonica ; Artificii de mici sau mari dimensiuni ; Cabina FOTO – PhotoBooth ; Bar Mobil. Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la telefon 0736.618.444

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *