BLOG

Când e cea mai bună perioadă din an să îți cumperi rochie de mireasă?   

Pe măsură ce primăvara se aseaza peste noi, probabil vă gândiți la care este cea mai bună perioadă din an ca să îți cumperi o rochie de mireasă, astfel încât să fie mai ieftină. În această notă, vom atinge câteva puncte sensibile despre rochii de mireasă și bani, în speranța că vă vom ajuta să faceți o afacere bună.   

Timingul este totul: cel mai bun moment să îți cumperi o rochie de mireasă la ofertă

Ca multe alte lucruri din viață, și cumpărarea unei rochii de mireasă ieftine ține de timing. De-a lungul timpului, am descoperit că în luna Ianuarie se găsesc cele mai ieftine rochii de mireasă pe piață. Asta se datorează faptului că multe magazine de rochii de mireasă doresc să își elibereze rafturile, pentru a aduce modele noi.   

Prin cumpărarea unei rochii de mireasă în ianuarie, nu doar că veți avea un discount destul de mare, însă veți găsi și o varietate de modele. Sfatul nostru este să vă axați pe cele clasice, pentru că acestea rămân mereu în tendințe. Discounturile pot ajunge chiar și până la 50%.   

Așadar, dacă vreți să vă cumpărați o rochie de mireasă ieftină, luați în calcul luna lui ianuarie. Astfel, cu banii pe care îi economisiți, puteți să vă îmbracați domnișoarele de onoare în rochii deosebite, și să aveți o nuntă cu adevărat spectaculoasă. Acest lucru este valabil și pentru costumul de mire, tot după același principiu, că magazinele fac discounturi pentru a scăpa de marfa rămasă de anul trecut. Prin cumpărarea unor piese clasice, nu aveți cum să dați greș.   

Calitatea materialului: cum poate influența asta prețul rochiei de mireasă  

Calitatea materialului din care este fabricată rochia de mireasă poate influența foarte mult prețul acesteia. Dar adevărul este că o veți purta doar o zi și o noapte și, dacă țineți cont de câteva aspecte foarte importante, nu aveți cum să greșiți.  

Este important ca materialul să nu vă supraîncălzească, să se așeze bine și să nu se șifoneze. Astfel, dacă rochia de mireasă trece aceste trei teste, puteți să o cumpărați fără frica.   

O rochie elegantă, clasică, făcută dintr-un material care se aseaza bine și care nu vă încălzește este exact ce aveți nevoie pentru nunta dumneavoastră. Puteți câștiga chiar și câteva mii de lei bune, dacă vă gândiți la aceste aspecte.   

Accesorii pentru mireasă – când e bine să le cumperi? 

Lunile ianuarie și februarie sunt excelente pentru a cumpăra accesorii pentru mireasă, din aceleași considerente ca și cele pentru rochia de mireasă. Coronița și bijuteriile pot fi simple și elegante, astfel încât să nu se demodeze. Clasicul a câștigat întotdeauna în materie de eleganță și nu ai niciodată cum să dai greș cu el, fiind pe placul orișicui.   

Așadar, sperăm că v-am ajutat prin articolul nostru să vă îmbracați ca mireasă ieftin. Și pentru că tot ați economisit bani, vă propunem și ofertele noastre în materie de fotografie pentru nunți, DJ pentru nunți, soliști, bar mobil, fum greu, dronă, cabină foto. Dacă veți cumpăra mai multe servicii de la noi, veți primi o ofertă care să întreacă cu mult pe celelalte. Ne iubim meseria și, de aceea, nu de puține ori am preferat să facem discounturi doar ca să ajutăm mirii și miresele în frumoasa lor zi.   

Contactați-ne la contact@eventstill.ro sau la 0736618444 și haideți să discutăm despre nunta dumneavoastră!  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *