Party Mini

Calitatea echipamentelor de sonorizare sunt esentiale pentru succesul oricarei petreceri. Un eveniment reusit, nu este un lucru la intamplare ci o alegere atenta in ceea ce priveste colaboratorul dumneavoastra la evenimente.

Acest pachet este destinat evenimentelor desfasurate in sali de capacitate mica unde numarul maxim de persoane nu depaseste 40 (pretabil pentru majorate, zi de nastere, zile onomastice):

  • Sistem de sunet HK 10 Profesional alcatuit din doua boxe pasive
  • Pupitru mixaj de ultima generatie ce cuprinde laptop si Consola DJ
  • Microfon profesional
  • DJ profesionist

Pe toata durata evenimentului asista un DJ profesionist cu peste 10 ani de experiența. Mixajul se face pe consola de DJ si NU pe calculator, melodiile intrand din una in alta pe beat facand astfel ca tranzitia dintre piese sa fie una cursiva si NU sincopat.

Catalog ce cuprinde un număr de peste 40.000 de melodii de diverse stiluri muzicale incepand cu anii ’60 pana in prezent.

DJ-ul va face playlistul in functie de preferintele voastre si impreuna puteti alege anumite melodii pe care le poate insera in program.

  Pretul pentru acest pachet este de 800 lei

Optional se mai pot adauga : Lumini arhitecturale/ambientale cu reflectoare ADJ QuadLED; Stalpi suplimentari Moving Head-uri JB Systems Imove 7s ; Inchiriere masina fum sau baloane ; Inchiriere masina fum greu cu gheata carbonica ; Artificii de mici sau mari dimensiuni ; Cabina FOTO – PhotoBooth ; Bar Mobil. Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la telefon 0736.618.444

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *