MOMENTE ARTISTICE

Caffe Concert-Pian

Asa cum ii sta bine unui eveniment elegant, startul poate fi dat de acest pian asezat in mijlocul ringului de dans pentru ca invitati sa se delecteze cu o muzica ambientala dar nu numai,pianista noastra va crea o atmosfera eleganta de la primirea invitatilor pana la dansul mirilor.Acest moment poate fi unic si diferit de alte evenimente la care ati participat.

    Pretul estimativ pentru fiecare moment porneste de la 1.500 lei

Baiatul cu Tarabana

Darabuka Show un concept nou pe ritmuri de tarabana ( darbuka-turceste). Este un moment artistic de 30 de minute cu un mix de mai mai multe genuri muzicale. Dans cu mirii si invitatii pe diverse ritmuri arabesti.

Pretul estimativ pentru fiecare momen porneste de la 1.500 lei

Belly Dance Moments

Dansatoarele orientale sunt cautate pentru a realiza spectacole la nunti si botezuri, la petreceri aniversare si la majorate deoarece se pricep de minune sa anime atmosfera, interactioneaza cu invitatii, mai ales cu sarbatoritii, mirii sau nasii. In functie de bugetul pe care doriti sa il alocati, dansatoarele pot fi in numar de trei, doua sau una!

  Pretul estimativ pentru fiecare moment porneste de la 1.000 lei

Fata cu vioara

Descoperă magia momentului alaturi de Oana Violine! Ești pasionat de muzica si iti dorești sa traiesti o experienta unica? Atunci va invitam sa va lasati purtati într-o calatorie sonora plină de emotie si frumusete🎼💯🎻👠

  Pretul estimativ pentru fiecare moment porneste de la 1.000 lei  

Ursitoare la Botez

Zanele ursitoare va vor transforma petrecerea ingerasului dumneavoastra intr-un basm printr-un spectacol minunat. Va oferim un show live cu zane care calatoresc in timp si spatiu: poezie, dans, muzica, toate intr-un singur loc, text personalizat, timp de 20 de minute.

  Pretul estimativ pentru fiecare moment porneste de la 550 lei

Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la telefon 0736.618.444

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *