BLOG

Cabină foto și dronă la nunta dumneavoastră

Cabina foto și drona sunt două accesorii foto ideale pentru nuntă. Din fericire, la Event Still Romania le avem pe amândouă și le închiriem la prețuri foarte bune. În rândurile de mai jos, va vom spune câteva motive pentru care și dumneavoastră să vă doriți cabină foto și dronă la nunta dumneavoastră și cu ce vă pot ajuta ele.

Cabină foto pentru nuntă

Ați fost de curând la o nuntă? Zona de distracție nu e doar ringul de dans, ci și în jurul cabinei foto. Ideală pentru a oferi mărturii, cabina foto adună cei mai mulți invitați la un loc, care se amuză copios atunci când trebuie să facă poze, mulțumită tuturor accesoriilor pe care le punem la dispoziție.

Cu un decor captivant, pozele făcute cu cabina foto sunt amintiri de neuitat, numai bune de pus pe frigider sau pe ușa de la intrare. Am întâlnit miri care stăteau foarte mult lângă noi, ca să ofere invitaților poze cu cabina foto în care să apară și ei.

Designul pentru poze îl putem face împreună, cabina foto oferind foarte multe posibilități în acest sens. Poate fi doar o poză, două sau trei. Nu recomandăm mai multe, deoarece ele vor fi mici și nu vor avea efectul așteptat.

Accesoriile pe care le punem la dispoziție sunt dintre cele mai amuzante. Astfel, chiar și cel mai serios invitat va putea să zâmbească atunci când le va purta. Timpii de așteptare între poze sunt setați de noi, astfel încât să fie optimi, dar și să surprindă invitații în diferite ipostaze, semi-pregătiți.

Dronă pentru nuntă

Pe de altă parte, drona pentru nuntă pe care o avem filmează clar și scoate poze minunate. Multe cupluri ne-au cerut acest serviciu în ziua nunții lor și l-am oferit la prețuri foarte bune. Este o modalitate aparte de a surprinde frumusețea rochiei de mireasă și de a capta locul ales pentru poze.

De exemplu, o poză făcută cu drona de la o înălțime medie este ideală pentru a vă aminti mereu de ziua căsătoriei dumneavoastră. O puteți pune într-o ramă elegantă și așeza undeva în casă, astfel încât să o vedeți tot timpul.

Cu un talent fotografic real, artiștii de la Event Still Romania pot surprinde în detaliu cele mai frumoase cadre, astfel încât costul serviciului să merite pe deplin. Recomandăm să aveți dronă la nunta dumneavoastră în special daca alegeți să faceți pozele în aer liber, deoarece verdele frumos al copacilor sau grădinile din jur se vor vedea excepțional.

Dacă alegeți să faceți nunta în aer liber, o dronă poate fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a filma distracția. Ea poate surprinde cadre pe care un fotograf nu le poate lua, iar nunțile arată foarte bine văzute de sus.

La Event Still Romania, oferim servicii pentru nunți la prețuri foarte bune. Pe lângă cabină foto și dronă, cu noi puteți avea o muzică de calitate, care să scoată invitații la dans, prin serviciile noastre de DJ; fotografi pricepuți, care să surprindă cele mai intime cadre; bar mobil, pentru a vă distra prietenii; fum greu, recomandat pentru a crea atmosferă pe ringul de dans; momente artistice cu soliști și nu doar.

Orice aveți nevoie pentru nunta dumneavoastră, la noi găsiți. Contactați-ne prin intermediul mail-ului, la contact@eventstill.ro, sau la numărul de telefon 0736 618 444. Cu siguranță, vom găsi soluția optimă pentru dumneavoastră și vom putea să vă creem un pachet ideal de nuntă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *