BLOG

Idei de fotografii de nuntă și locuri unde le puteți face, în Iași

Ședința foto de la nuntă rămâne o amintire neprețuită pentru mulți ani. Încadrate într-un album foto frumos așezat (pe care îl și oferim, atunci când închiriați serviciile noastre de fotografie), pozele acestea sunt ideale pentru a zâmbi peste ani, atunci când vreți să rememorați momentele.

În cadrul acestui articol, vă vom da câteva idei de fotografii de nuntă și locuri unde puteți face ședință foto de nuntă, în Iași.

Ședință foto de nuntă în natură

Verdele sau auriul frunzelor, în contrast cu rochia de mireasă și costumul de mire, arată excelent. Nu trebuie să fie un loc special, așa cum este Palas, desi și acolo se obțin fotografii de nuntă minunate, ci este suficient să mergeți într-una dintre păduricile din jurul Iasului. De exemplu, puteți merge în zona pârtiei, unde natura este sălbatică și frumoasă.

Fotografii noștri talentați se vor pricepe să facă fotografii de nuntă deosebite, să surprindă cadrele cele mai interesante, vă vor ajuta să vă destindeți și să pozați astfel încât să surprindă perfect lumina care cade pe dumneavoastră și vor pune perfect în evidență contrastul dintre hainele pe care le purtați și sălbăticia naturală a copacilor.

Puteți merge în Grădina Botanică, la Ciric, la Pârtie, în Copou, dacă doriți un cadru mai aranjat.

Ședință foto de nuntă la înălțime

Ne și imaginăm o poză de nuntă reușită, de pe dealul Buciumului. Dumneavoastră așezați în partea stângă a ei, la poalele releului, vântul jucandu-se cu hainele dumneavoastră, mireasa o mână pe pieptul soțului, ambii privindu-se în ochi… În partea dreaptă a pozei, întregul oraș format din case mici, în depărtare, blocuri și lumini. Un apus de soare care să vă scalde în lumina roșiatică și un aer curat, limpede, care să se vadă și în poze.

Buciumul este un loc ideal pentru a face ședința foto de nuntă. Orașul se vede minunat, iar faptul că bate vântul și că se vă juca prin parul dumneavoastră, felul cum se împletește natura sălbatica cu urbea noastră… Toate astea vor face poze de milioane. Și, pentru a relua ideea din subtitlul de mai sus, pe Bucium veți găsi și natură sălbatică, ideală pentru a face poze cu contrastul verde și alb. Sau, dacă e toamnă, auriu și alb.

Ședință foto de nunta la Casa Dosoftei

Palatul și Casa Dosoftei sunt preferate de către miri și mirese pentru ședințe foto de nuntă. Piatra de la Casa Dosoftei dă un aer aparte pozelor, iar arcurile ei se văd minunat. De asemeni, palatul este un loc frumos de făcut poze, iar taxa este una destul de micuță.

Dacă v-au plăcut ideile noastre de ședință foto de nuntă și doriți să ne lăsați să ne desfășuram talentul fotografic iar dumneavoastră să ne fiți modele, vă rugăm să ne contactați fie la numărul de telefon 0736618444, fie la contact@eventstill.ro.

De asemeni, pe lângă servicii de fotografie pentru nunți, punem la dispoziția clienților noștri și cabină foto, servicii de DJ, soliști, momente artistice, fum greu, dronă etc. Este suficient să ne întrebați ceea ce doriți, iar noi vă vom spune dacă suntem liberi în data evenimentului dumneavoastră sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *